Úvod Novinky Osobnosti
Martin Šalacha zo seriálu Čas nádejí: Táto scéna bola pre neho najťažšia
Martin Šalacha zo seriálu Čas nádejí: Táto scéna bola pre neho najťažšia

Martin Šalacha zo seriálu Čas nádejí: Táto scéna bola pre neho najťažšia

Posledná epizóda nechala všetkých v napätí. Martin Šalacha si v nej zahral jeho najsilnejšiu scénu.

Historický seriál Čas nádejí sa tešil veľkej diváckej popularite. Posledná epizóda ponechala otvorené otázky a silnú emóciu. Aj preto mnohých potešila informácia o jeho plánovanom pokračovaní.

Pod úspešnosť seriálu sa podpísali aj kvalitné herecké výkony. Jednu z postáv si zahral slovenský herec Martin Šalacha. V rodinnej ságe sa predstavil ako Michal, najbližší priateľ Gézu Violovského.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V rozhovore sa spomienkami vracia späť k natáčaniu. „Stretla sa tam skupina veľmi príjemných a takých žičlivých ľudí,“ spomína na príjemné chvíle na pľaci.

K dobrej spolupráci a atmosfére prispeli aj priateľské vzťahy. Mnohí herci spolu pôsobia už dlhé roky. „Sú to ľudia, ktorých poznám už veľmi dlho, tak tá práca bola veľmi príjemná,“ hovorí Martin Šalacha.

RTVS online

V neposlednom rade sa na kvalite seriálu podpísala profesionalita režiséra Jana Sebechlebského a celého tímu tvorcov. „Nebola to jednoduchá práca, tie časti bežali niekoľkými desaťročiami,“ približuje herec. Obrazy seriálu sa nenatáčajú plynulo v čase. Herci museli často pred kamerami prepínať medzi rôznymi scénami v rôznych časových obdobiach. „Niekedy strácate tú niť, ale oni vedeli presne, čo chcú a ako to chcú,“ hovorí o profesionálnom prístupe celého štábu.

Sága Čas nádejí priniesla niekoľko silných momentov. Martin Šalacha prezradil, ktorá scéna bola pre neho najťažšia. „To bola pre mňa asi zároveň posledná scéna, čo som točil, keď ma vypočúvali eštebáci a na chodbe ma prosili manželka a syn Gézu, kde je ich manžel a otec. A ja som im na to nevedel odpovedať,“ spomína na záverečnú epizódu Času nádejí.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia